Меню

Назад »  » Словакия

The Way. Fairy-tale. Zázrivá, Slovakia

00:06:52
10 просмотров
The way Fairy-tale Zázrivá je časozberné video z túlania sa po mojej rodnej dedinke Zázrivej a jej priľahlých kopcoch a dolinách. Je to vlastne taká cesta sebapoznávania, počas ktorej som strávil veľa času v čistej Oravskej prírode, kde som čerpal energiu a nápady a tiež pokoj v duši, lásku a radosť, ktoré mi príroda ponúkla.
Tento krátky film pozostáva z tisícov fotiek, ktoré som vyfotil za posledné 3 roky a zachytávajú krásu ktorá je všade okolo nás. Často sa stačí len pozrieť z okna alebo vybehnúť za humná.
-----------------------------------------------------------------------------
The way Fairy-tale Zázrivá is a time-lapse video about my wanderings around the beautiful village Zázrivá in Slovakia. It´s actually my self reflection journey, during wich I have spent a lot of time in the pure nature of Orava, where I recharged my batteries and gained ideas and tranquility of my soul, love and happiness that the nature offered to me.
This short film consists of thousands images taken within the last 3 years capturing the beauty that is all around us. Often times you just need to look out of the window or run behind your backyard.

Soundtrack: Zack Hemsey - "The Way"